Rotvoll Eiendom

Styret

Bjørnar Oust – Styreleder
Bjørnar kombinerer arbeid for Rotvoll Eiendom med advokatvirksomhet i Advokatfirmaet Melø AS. Tidligere advokatfullmektig hos Deloitte Advokatfirma AS og advokatfullmektig hos Konsernadvokaten i Statskog SF.  Juristutdanning fra Universitetet i Bergen. Styremedlem i Øvre Rotvoll AS og Strinda Eiendom AS.

E-post: bjornar.oust@rotvolleiendom.no

Ivar Oust
Gårdbruker og eier på Øvre Rotvoll. Har drevet gården i snart 30 år. Har bodd på Øvre Rotvoll i 55 år. Har derfor en unik kompetanse om eiendommen. Størst kompetanse i Norge innen bynært jordbruk.

Are Oust
Førsteamanuensis ved Handelshøyskolen i Trondheim. Har jobbet med forskning og undervisning innen bolig og eiendom ved Trondheim økonomiske høgskole og NTNU siden 2007. Ti års erfaring innen bolig og eiendomsutvikling gjennom styreverv i en lang rekke selskaper. Tidligere jobberfaring: Steven L. Newman Real Estate Institute, Baruch College, New York og Deloitte. PhD fra NTNU, siviløkonom fra NHH, Master i Samfunsøkonomi fra NHH og Master i Regnskap og Revisjon fra NHH.

Hans Oust
Jobber med eiendomsforvaltning, utleie og byggeprosjekter. Lang erfaring fra dagligvarehandelen som innkjøpssjef i Lidl Norge og KAM i Synnøve Finden og Sørlandschips. Sivilagronom.

Dag Toseth
Jobber med eiendomsutvikling, eiendomsforvaltning og byggeprosjekter Vinova AS og i Strinda Eiendom AS. Prosjektleder i Skanska Bolig 2007-2012. Mastergrad i Økonomi og Administrasjon fra Høgskolen i Sør-Trøndelag, Trondheim Økonomiske Høgskole.